0 0
Jauheliha kebakot

Jaa somessa:

Voit myös kopioida ja lähettää tämän osoitteen

Ainesosat

Annoksia:
400g Jauhelihaa
1 Kananmuna
4-8 Valkosipulinkynsi
3 rkl Provencen mix yrttiseos (tai oregano)
3 rkl Sinappi
Tabasco

Poimi resepti talteen!

tai rekisteröidy lisätäksesi respetin suosikkeihin.

Jauheliha kebakot

Merkinnät:
  • Gluteeniton
  • Suolaton
  • Sokeriton
  • Maidoton
Ikäryhmä:
  • 40 min
  • Annoksia: 4
  • Helppo

Ainesosat

Reseptin kuvaus

Jaa

Todella herkulliset maustaiset kebakot koko perheelle. Lisukkeeksi soveltuu melkein mikä vain esim. keitetyt perunat, uuni ranskalaiset, riisi..

Vauvan jauhelihataikinasta jätetään sopimattomat mausteet pois. Sormiruokailija popsii kebakot sellaisenaan ja sosesyöjälle kebakon voi muussata pieneksi ja sotkea esim peruna/porkkanasoseeseen.

Valmistusvaiheet

1
VALMIS

Sekoita muna, yrttiseos ja murskatut valkosipulit (käytä valkosipulia perheesi makutottumusten mukaan) jauhelihan joukkoon ja vaivaa taikina tasaiseksi.

2
VALMIS

Ota vauvalle sopiva määrä taikinaa sivuun.

3
VALMIS

Lisää taikinaan sinappi ja tabascoa makusi mukaan. (Meidän perhe tykkää tulisesta ruuasta. Laitan noin 10 tippaa ja taaperokin syö tätä ilman ongelmia)

4
VALMIS

Muotoile taikinasta n.10cm pituisia pötköjä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Merkitse vauvan pötköt esim. hammastikulla ja varo ettet koske tabascokäsillä vauvan pötköihin.

5
VALMIS

Paista 200 asteisessa uunissa 20 min tai kunnes pötköt on kypsiä.

Lalu

Reseptin arviot

Ole ensimmäinen tämän reseptin arvostelija!
edellinen
Proteiini”patukka”
seuraava
Marjoja ja TalkMURUja
edellinen
Proteiini”patukka”
seuraava
Marjoja ja TalkMURUja

Lisää kommentti

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type