0 0
Proteiini”patukka”

Jaa somessa:

Voit myös kopioida ja lähettää tämän osoitteen

Ainesosat

Annoksia:
2,5dl Kaurahiutale
1-2dl Maapähkinävoi (suolaton/sokeriton)
1 Kananmuna
2,5dl Vauvalle sopivaa maitoa (kaura tai manteli on tähän hyvät)
1-2rkl (Ceylon) kaneli
1 rkl Vaniljajauhe
1 rkl Kardemumma
50-100g Pakastemarjoja

Poimi resepti talteen!

tai rekisteröidy lisätäksesi respetin suosikkeihin.

Proteiini”patukka”

Merkinnät:
  • Suolaton
  • Sokeriton
  • Maidoton
Ikäryhmä:
  • 60min
  • Annoksia: 6
  • Helppo

Ainesosat

Reseptin kuvaus

Jaa

Energiapitoinen välipala vauvalle ja vanhemmalle. Patukat on hyvä ja helppo tapa altistaa pähkinälle varhain! Patukoita voi pakastaa ja napata lähtiessä mukaan laukkuun sulamaan.

Koostumus on hieman pannukakkumainen ja sopii hyvin pienen omaan käteen puputettavaksi.

Huom! Aikuinen voi haluta oman patukan päälle makeutta sokerista/hunajasta/(agave)siirapista

Valmistusvaiheet

1
VALMIS

Sotke kaikki ainekset sekaisin kulhossa. Murskaa tarvittaessa marjoja pienemmäksi jos käytät esim. Vadelmaa tai mansikkaa.

Itse käytän yleensä punaherukkaa.

2
VALMIS

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

3
VALMIS

Paista 200 asteessa n. 30min tai kun näyttää kypsältä.

4
VALMIS

Anna paistoksen hetken jäähtyä ja leikkaa taikinasta sopivia patukoita.
Helpoiten leikkaat patukat keittiösaksilla.

Lalu

Reseptin arviot

Ole ensimmäinen tämän reseptin arvostelija!
edellinen
Vauvan makaronilaatikko
seuraava
Jauheliha kebakot
edellinen
Vauvan makaronilaatikko
seuraava
Jauheliha kebakot

Lisää kommentti

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type