0 0
Vauvan maukas bataattivuoka

Jaa somessa:

Voit myös kopioida ja lähettää tämän osoitteen

Ainesosat

Annoksia:
3-4 valkosipulinkynsi
2 bataatti
400g jauheliha
500g tomaattimurska
5 dl kookosmaito kartonkipakkauksessa ei tölkki
2 rkl vehnäjauho
3 rkl suolatonta voita
3 tl suolaton jauhelihamauste
1 tl mustapippuria

Poimi resepti talteen!

tai rekisteröidy lisätäksesi respetin suosikkeihin.

Vauvan maukas bataattivuoka

Merkinnät:
  • Kasvis tai vegaani
  • Suolaton
  • Sokeriton
  • Maidoton
  • Ei sisällä kananmunaa
Ikäryhmä:
  • 1,5h
  • Annoksia: 6
  • Keskitaso

Ainesosat

Reseptin kuvaus

Jaa

Täydellinen vuoka vauva-arkeen. Maistuu varmasti myös vanhemmille, sormiruokailijalle tästä saa sopivia kiekkoja ja sosesyöjälle helposti maittavaa sosetta. Tämä vuoka maistuu parhaalta yön yli vetäytyneenä, joten valmista se jo illalla ja seuraavana päivänä ei tarvitse murehtia kokkauksesta.

Valmistusvaiheet

1
VALMIS

Kuori ja pilko bataatit. Leikkaa noin sentin paksuisiksi kiekoiksi.

2
VALMIS

Ruskista jauheliha ja valkosipuli pannulla. Lisää mausteet ja tomaattimurska. Jätä tekeytymään miedolle lämmölle

3
VALMIS

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon jauhot. Sekoita.
Lisää kattilaan kookosmaito koko ajan sekoittaen. Anna kiehua muutama minuutti.

4
VALMIS

Lisää uunivuoan pohjalle bataattiviipaleita.
Lisää päälle 1/3 jauhelihaa ja 1/3 kookoskastiketta.
Ja taas bataattiviipaleita...
Jatka kunnes ainekset loppuvat.

5
VALMIS

Paista 200 asteessa n. tunti.

Anna vetäytä kunnolla (mielellään yön yli). Tätä voi myös pakastaa.

Lalu

Reseptin arviot

Ole ensimmäinen tämän reseptin arvostelija!
edellinen
Linssimuhennos
seuraava
Omenaraaste
edellinen
Linssimuhennos
seuraava
Omenaraaste
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type